Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
rafalbeki (15148 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Brava dla was kochani nareszcie ludzie zauwazaja kto tu tak naprawde zwady robi i tez jestem za tym kochani zeby nareszcie zmienic temat i zeby nasza ekipa sie tylko udzielała a nie ci co myla ze sa inteligentni ze az ta inteligencja tylkiem im wychodzi zenada!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Swiete slowa Mordka
A pogadac mozna zawsze i o wszystkim ale bez glupiego docinania sobie w wytykania bledow
Jak by byli na swiecie ludzie ktorzy ich nie popelniaja
Choc niektorzy tu za takich sie uwazaja...
Ale to juz ich problem...
Milego wekendu dla wszystkich tu udzielajacych sie i tych kometujacych to szystko...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
MiARCINIE dziekuje za przyznanie mi racji ale to już kilka osób zwróciło na to uwage ale co do niektórych to chyba nadal nie dochodzi
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Prosze bardzo Mordka
Sam tez lubie pogadac ale wlasnie w normalny sposob bez skakania sobie do gradel i wytykania jak to tu bylo...
Wiec dlatego sie tez odezwalem
Milego wekendu pozdrawiam...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Kolejny temat,gdzie rozmowa dotyczy udawadniania kto jest madrzejszy.....eh....
A pomysl spotkania jest spoko i byloby fajnie zeby doszlo do realizacji Milego weekendu
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
To kiedy ten zlot?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Niom i o to wląśnie chodziło
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
jestem dzisiaj w Maashaven w Rotterdamie ,jak ktos ma ochote wieczorem sie spotkac,pogadac przy piwku lub winku to zapraszam.Taki spontaniczny zlot .Pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
jak najbardziej za tylko pewno sie skonczy tylko na naszym pisaniu potszebna jest wstepna data by cokolwiek ruszylo postarm sie dopasowac jezeli bende mogł jakos pomuc to nie ma problemu
Zgłoś wpis
78 Postów
Barbara MC
(mexa35)
Gaduła
TOPPI napisał:

Ciesze sie ze wkoncu inni sie interesuja i chca zmienic te forum na lepsze.
Przyszedl czas na zmiane ekipy, czyli odzywajcie sie czesciej, prosze zeby ta era madrali w czapach sie skonczyla.
Co do wspolnej imprezy w 's-Hertogenbosch jest wszystko mozliwe, dj dragon bedzie, lokum jest, wszyscy mile widziani w wyjatkiem tych ktorzy wiedza ze o nich chodzi. Tortow piec nie trzeba... bo to spotkanie dla mlodych.
Wpis potrzebny. Toppi

TO kiedy ten zlot nie przy torcie , a i czy w ogole ja sie kwalifikuje bo nie wiem czy o mnie chodzi czy nie chodzi a i kwestia wieku jaki przedzial jest bo moze tez juz odpadam w przedbiegach
Zgłoś wpis

Bliżej nas